Alleenretail.org Executie Veiling door Notaris

Alleenretail.org is een Nederlandse Torrent Tracker. Zoals we weten vragen torrent trackers hun leden te doneren voor illegaal aangeboden films, software enz. Doneert men op Alleenretail.org dan gaat dit geld conform de informatie gegeven op de diverse betaalschermen naar één specifiek genoemd bedrijf:
Mebu Ned Holding B.V.



Mebu Ned Holding B.V.

Mebu Ned Holding B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
o KVK 50418963
o Vestigingsnr. 000000015865
o Van Ravesteyn-erf 519
o 3315DW
o Dordrecht
o Hoofdvestiging

Van dit dubieuze bedrijf wordt maar één verwijzing op Google gevonden.
http://www.hotfrog.nl/Companies/Mebu-Ned-Holding

Mebu Ned Holding

Zuidhaven 31, 4761 CR Zevenbergen, NOORD-BRABANT

t: 0031 623270567

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd | Routebeschrijving

Van Ravesteyn-erf 519 te Dordrecht
Dit luxe appartement waar Mebu Ned Holding B.V. gevestigd is gaat woensdag onder de hamer op een executie veiling door Van der Valk Netwerk Notarissen. Een executie veiling wordt opgelegd wanneer iemand zijn of haar schulden niet meer kan betalen en beslag wordt gelegd op zijn of haar onroerende goederen.
De bewoners van Van Ravesteyn-erf 519 te Dordrecht (een mevrouw Jamin en een jong kind) wonen er sedert 3 jaar. Buurtbewoners hebben niet eerder gehoord van Mebu Ned Holding B.V. maar voegen eraan toe dat ze er niet vreemd van staan te kijken. De heer Molenaar, de vorige bewoner van dit appartement had een speelgoedzaak in Dordrecht op het van Eesterenplein in het pand waar nu bakker Korteweg zit. Zover bekend was niemand op de hoogte van het bestaan van Mebu Ned Holding B.V.

Schuldeisers
Een verkoop door executie wordt geëist door schuldeisers. In dit geval is de eiser de hypotheekverstrekker. Anderen financieel belanghebbenden wordt aangeraden zo snel mogelijk contact op te nemen met een advocaat.

Informatie
Wilt u meer informatie? Heeft u opmerkingen of aanvullende informatie?
Mail: Blogg-itt@hotmail.com